KATSOMASI RESEPTIT
Mansikkabrownies
MA

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Man­sik­ka­brow­nies

Resepti: Kaneli ja Sokeri 01/2017

Man­sik­ka­brow­nies

Maidoton suklaaherkku raikastuu mansikkakerroksella. Mansikat piilottelevat sekä brownietaikinassa että sen päällä. Suklainen kuorrutus jähmettyy jääkaapissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 40 min

2 t 40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
2 t 20 min
  • Kuutioi mansikat. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata margariini tai kookosöljy.

    Sekoita muna-sokerivaahdon joukkoon sula rasva ja kuivat aineet nopeasti, älä vatkaile.

    Kääntele mukaan mansikkakuutiot ja kaakaonibsit tai suklaarouhe.

    Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (25 cm x 25 cm).

    Paista browniepohjaa 175 asteessa 15–20 minuuttia. Anna brownien jäähtyä.

    Pilko koristeeksi tulevat mansikat pienemmiksi. Levitä mansikkapalat brownielevyn päälle.

    Sulata kookosöljy vesihauteessa juoksevaksi. Lisää muut ainekset öljyyn ja sekoita. Maistele makeus.

    Valuta seos mansikoiden päälle. Nosta brownies jääkaappiin jähmettymään tunniksi. Leikkaa viipaleiksi tarjolle.

VINKKI

Saat brownieista vegaaniset, kun korvaat munat 1 desillä esimerkiksi kauramaitoa tai kikhernesäilyketölkin lientä. Sekoita silloin kuivat aineet keskenään ja märät keskenään ja sitten kaikki yhteen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    160 kcal
  • hiilihydraattia
    26.1 g
  • rasvaa
    3.3 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Leivonta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta