KATSOMASI RESEPTIT
Mansikka-Raparperi Banoffee

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Mansikka-Raparperi Banoffee

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Mansikka-Raparperi Banoffee

Kesäinen banoffee syntyy käyttämällä tuoreita mansikoita ja raparperia banaanin sijaan.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista ensin pohja. Pilko keksit monitoimikoneen tai blenderin kulhoon ja aja ne tasaiseksi. Sulata voi ja sekoita hyvin keksimurujen joukkoon.

    Painele keksipohja piirakkavuokaan tasaisesti. Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintää 30 minuutiksi.

    Kuori raparperit ja kuutioi. Sekoita raparperikuutioiden joukkoon tumma muscovadosokeri. Kaada raparperi uunivuokaan ja paista 180 asteessa kiertoilmauunissa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

    Vatkaa vispikerma ja vaniljasokeri vaahdoksi. Viipaloi mansikat.

    Levitä valmiiksi karamellisoitu makeutettu maitotiiviste pohjan päälle. Levitä kermavaahto tasaisesti päälle.

    Lisää viipaloidut mansikat ja raparperikuutiot kermavaahdon päälle.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    681 kcal
  • hiilihydraattia
    14.1 g
  • rasvaa
    70.1 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

banoffee, Juhlat, kakku


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta