KATSOMASI RESEPTIT
Mansikka-Minttujuustokakku

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Mansikka-Mint­tu­juus­to­kak­ku

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista ensin pohja. Pilko oreo -keksit monitoimikoneen tai blenderin kulhoon ja aja ne tasaiseksi. Sulata voi ja sekoita hyvin keksimurujen joukkoon.

    Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (halkaisijaltaan 24 cm). Painele keksipohja irtopohjavuokaan tasaisesti. Nosta jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistuksen ajaksi.

    Sulata mansikat ja soseuta tasaiseksi soseeksi. Vaahdota kuohukerma, sokeri ja vaniljasokeri. Vatkaa mascarponejuusto kermavaahdon joukkoon. Sekoita täytteeseen mansikasose.

    Pilko manssika ja maitosuklaa karkit veitsellä karkeaksi rouheeksi. Sekoita täytteeseen.

    Liota liivatelehdet vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna kattilassa sitruunan mehu ja sulata liivatelehdet joukkoon.

    Kaada liivateneste ohuena nauhana täytteeseen samalla sekoittaen.

    Laita irtopohjavuokaan reunakalvo ja kaada täyte vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.

    Siirrä kakku irtopohjavuoasta tarjoiluvadille.

    Koristele mansikka-minttujuustokakku mansikkaviipaleilla ja tuoreella mintulla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    395 kcal
  • hiilihydraattia
    8.9 g
  • rasvaa
    37.4 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta