KATSOMASI RESEPTIT
Mannapuuro ja vaahterasiirappi-omenat

Resepti: Fanni & Kaneli

Mannapuuro ja vaah­te­ra­sii­rap­pi-omenat

Resepti: Fanni & Kaneli

Mannapuuro ja vaah­te­ra­sii­rap­pi-omenat

Silkkisen pehmeä mannapuuro ja vaahterasiirappiset uunissa paistetut omenasiivut ovat todellinen hemmotteluaamiainen!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Puuro

Omenat

Tee näin

  • Kuumenna maito kiehuvaksi keskilämmöllä. Sekoita mannasuurimot hiljalleen maitoon samalla reippaasti sekoittaen.

    Laske lieden lämpötilaa hieman ja anna puuron kypsyä lempeällä lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta puuro suolalla.

    Samalla kun puuro kypsyy, valmista omenat. Leikkaa omenat ohuiksi siivuiksi. Lado ne leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele omenoiden pintaan aavistus kanelia. Paista 175 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia kunnes omenat ovat pehmeitä.

    Sivele omenoiden pintaan vaahterasiirappia. Annostele puuro kulhoihin. Lisää omenasiivut puuron päälle ja lorauta pinnalle vaahterasiirappia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    119 kcal
  • hiilihydraattia
    25.6 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta