KATSOMASI RESEPTIT
Mango-tomaattisalsa
GL
MA
MU

Resepti: Maku 07/2016

Mango-tomaattisalsa

Resepti: Maku 07/2016

Mango-tomaattisalsa

Valmista itse oma salsasi! Makean mausteisen mango-tomaattisalsan juju on lämmin vinegretti ja se sopii niin lihan, kasvisten kuin kalankin lisäkkeeksi. Tee salsa jääkaappiin päivää ennen tarjoilua. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 12 t 20 min

12 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Valmista mango-tomaattisalsa näin:

    Kuori ja leikkaa sipulit terävällä veitsellä ohuiksi renkaiksi.

    Mittaa kattilaan vinegretin ainekset. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes sokeri on liuennut.

    Kaada kuuma vinegretti sipulirenkaiden päälle.

    Anna maustua 30 minuuttia.

    Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi.

    Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kovat kannat. Kuutioi tomaatti hienoksi.

    Yhdistä kaikki ainekset sipuli-

    vinegrettiseokseen.

    Tarjoa mango-tomaattisalsa tortillojen lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    12.3 g
  • proteiinia
    0.7 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Tortilla

    Lisää suosikiksi

    Tulosta