Mandariinisorbetti
MU
MA
GL

Resepti: Maku 01/2006

Man­da­rii­ni­sor­bet­ti

Resepti: Maku 01/2006

Man­da­rii­ni­sor­bet­ti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Tee näin 4 t 20 min

4 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Kiehauta vesi ja sokeri. Keitä 5 minuuttia, jäähdytä seos eli siirappi. Purista mandariineista mehu ja sekoita se siirapin kanssa.

    Mittaa sekoitus pakastuksenkestävään astiaan. Nosta astia pakastimeen ja sekoittele mehua jäätymisen edetessä tosinaan. Jäädytä seosta yhteensä vähintään 4 tuntia.

    Kun seos on jäätynyt, raaputa se astiasta lusikalla tarjoilumaljoihin. Tarjoa mandariinisorbetti heti. •Voit valmistaa mandariinisorbetin hyvissä ajoin etukäteen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    239 kcal
  • hiilihydraattia
    55.7 g
  • rasvaa
    0.5 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    7.9 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (2)

0% Tekisi uudestaan

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta