Mämmimaljat
MU

Resepti: Maku 03/2006

Mämmimaljat

Resepti: Maku 03/2006

Mämmimaljat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sekoita jäiset puolukat ja sokeri ja anna puolukoiden sulaa kohmeisiksi joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Vatkaa kerma ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi.

    Jaa mämmi jälkiruokamaljojen tai lasien pohjalle ja annostele puolukat ja kermavaahto päälle. Tarjoa mämmimaljat heti.

    •Voit vaihtaa kermavaahdon vaniljakastikevaahtoon tai pehmeään vaniljajäätelöön.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    21.9 g
  • rasvaa
    7.4 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta