Mämmimaljat
MU

Resepti: Maku 03/2006

Mäm­mi­mal­jat

Resepti: Maku 03/2006

Mäm­mi­mal­jat

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Sekoita jäiset puolukat ja sokeri ja anna puolukoiden sulaa kohmeisiksi joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Vatkaa kerma ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi.

    Jaa mämmi jälkiruokamaljojen tai lasien pohjalle ja annostele puolukat ja kermavaahto päälle. Tarjoa mämmimaljat heti.

    •Voit vaihtaa kermavaahdon vaniljakastikevaahtoon tai pehmeään vaniljajäätelöön.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    164 kcal
  • hiilihydraattia
    21.9 g
  • rasvaa
    7.4 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Juha Juntto

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta