Mamman paremmat ohukaiset

Resepti: Maku 04/2010

Mamman paremmat ohukaiset

Resepti: Maku 04/2010

Mamman paremmat ohukaiset

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Mittaa maito kulhoon. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita joukkoon rasva, sokerit, kardemumma ja suola. Anna taikinan turvota viileässä puolisen tuntia. Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla. Nostele vaahto sitruunarahkan joukkoon. Tarkista maku. Mausta marjat liköörillä ja tarvittaessa sokerilla. Paista taikinasta ohukaisia. Käytä tarvittaessa vähän voita pannussa, etteivät letut tartu. Tarjoa mamman parempien ohukaisten lisänä kermarahkaa ja liköörissä marinoituja marjoja.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    300 kcal
  • hiilihydraattia
    26.9 g
  • rasvaa
    15.8 g
  • proteiinia
    7.8 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta