Mamman marjapiirakka

Resepti: Maku 02/2007

Mam­man mar­ja­pii­rak­ka

Resepti: Maku 02/2007

Mam­man mar­ja­pii­rak­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille.

    Levitä marjat päälle. (Ripota halutessasi marjoille hiukan sokeria.) Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada marjojen päälle. Paista mamman marjapiirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    280 kcal
  • hiilihydraattia
    31.7 g
  • rasvaa
    14.8 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta