KATSOMASI RESEPTIT
Makkaravuoka

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Makkaravuoka

Ainekset

6 annosta

Muut ainesosat

  • Mustaapippuria

Tee näin

  • Siivuta kesäkurpitsa, mozzarella, tomaatit ja sipuli. Silppua basilika. Kuori ja siivuta makkara. Laita siivut vuokaan vuoronperään ja ripottele joihinkin väleihin basilikaa. Rouhi päälle hiukan mustaapippuria ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 180 asteessa kypsäksi reilun puolen tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    20 kcal
  • hiilihydraattia
    3.3 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    0.6 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    9.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

67% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Hurmasin vieraat1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 03.03.2017

    Eeva Uski

    Olipas se hyvää! Jo kolme kertaa tehty parinviikon aikana. Liitetty mummolan suosikkeihin.
    Kelpasi nuorimmallekin jonka suosikki on "vesivelli" Tomattikammoinenkin söi ja kehu hyväksi. Reilu ruoka ansasitsee täydet 5 tähteä.

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta