Makkarakimara ja omena-perunasalaatti
GL
MU

Resepti: Maku 04/2003

Makkarakimara ja omena-perunasalaatti

Resepti: Maku 04/2003

Makkarakimara ja omena-perunasalaatti

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 50 min

50 min
  • Kuori ja pilko perunat, omenat ja sipulit. Yhdistä salaatin ainekset keskenään ja anna makujen vetäytyä viileässä tunnin ajan.

    Pilko makkarat ja viipaloi oliivit sekä kirsikkatomaatit.Yhdistä ainekset. Kuumenna seos juuri ennen tarjoilua joko pannulla tai uunissa 200 asteessa.

    Pane pieniin muotoiltuihin kaalin tai salaatin lehtiin ensin currysalaattia ja sitten makkarasekoitusta. Koristele makkaraveneet perillalla tai muilla yrteillä ja nosta tarjolle.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    369 kcal
  • hiilihydraattia
    26.2 g
  • rasvaa
    24.5 g
  • proteiinia
    9.7 g
  • kuitua
    4.3 g
  • suolaa
    2.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta