Makkarakastike
MU

Resepti: Maku 04/2011

Makkarakastike

Resepti: Maku 04/2011

Makkarakastike

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
10 min
  • Leikkaa makkara kuutioiksi. Hienonna kuorittu sipuli. Kuumenna 1 rkl rasva pannulla. Paista makkarat ja sipuli ruskeiksi. Siirrä syrjään. Kuumenna kattilassa loppu rasva ja lisää jauhot. Ruskista jauhoja koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat piparkakun värisiä. Kaada päälle vesi samalla sekoittaen. Lisää liemikuutio ja suola. Hauduta hiljaa poreillen noin 10 minuuttia. Kumoa kastikkeen joukkoon makkarat ja sipulit. Viimeistele kermalla ja kiehauta. Tarjoa makkarakastike paistettujen perunoiden ja sipulin sekä tomaattilohkojen kanssa.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    384 kcal
  • hiilihydraattia
    17.1 g
  • rasvaa
    30 g
  • proteiinia
    11.8 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    2.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

perinteinen, munaton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta