KATSOMASI RESEPTIT
MU

Resepti: Minna Nevalainen

Makean maltainen saa­ris­to­lais­lei­pä

Resepti: Minna Nevalainen

Makean maltainen saa­ris­to­lais­lei­pä

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 kpl

Voiteluun

Tee näin yli 2 vrk

yli 2 vrk
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
2 vrk 4 t
  • Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon hiiva. Kun hiiva on täysin liuennut, sekoita nesteeseen muut ainekset. Sekoita hyvin.
    Anna taikinan nousta pari tuntia.
    Voitele kaksi pitkänmallista leipävuokaa. Kumoa noussut taikina vuokiin.
    Paista leipiä 175 asteessa noin kaksi tuntia. Voitele niitä siirappivedellä paistamisen puolessavälissä.
    Kumoa valmiit leivät ritilälle jäähtymään. Säilytä leipiä pari päivää kylmässä jääkaapissa. Leipä on parhaimmillaan vasta parin päivän päästä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    196 kcal
  • hiilihydraattia
    40 g
  • rasvaa
    0.9 g
  • proteiinia
    5.7 g
  • kuitua
    3.6 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvis, munaton


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (1)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta