KATSOMASI RESEPTIT
Maistuva pekoni-borssikeitto

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Maistuva pekoni-borssikeitto

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Suikaloi kaali veitsellä ohuiksi suikaleiksi. Kuori punajuuret ja porkkanat, raasta karkeaksi raasteeksi.

    Kuori ja kuutio sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.

    Kuumenna kattilassa tilkka öljyä. Kuullota kasviksia muutaman minuutin ajan.

    Lisää kasvisliemi ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta timjamilla, laakerinlehdillä, mustapippurilla, suolalla ja valkoviinietikalla.

    Anna borssikeiton kiehua miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia.

    Kuutioi pekoni ja paista pannulla rapeaksi. Nosta paistettu pekoni talouspaperin päälle valumaan.

    Lisää paistettu pekoni borssikeiton joukkoon ja anna kiehua vielä 15 minuutin ajan.

    Tarjoile borssikeitto smetanan kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    143 kcal
  • hiilihydraattia
    2.7 g
  • rasvaa
    13.1 g
  • proteiinia
    3.3 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

keitto, punajuuri, kaali


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta