Madekeitto
MU

Resepti: Maku 01/2006

Madekeitto

Resepti: Maku 01/2006

Madekeitto

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Osta valmiiksi nyljetty made tai perkaa ja nylje made itse.

    Paloittele made isohkoiksi paloiksi. Kuori ja paloittele perunat ja sipulit. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kala, perunat, sipulit ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi.

    Lisää maito, ruisleipäviipale, hienonnettua tilliä ja voinokare. Kuumenna madekeitto kiehuvaksi. Tarkista maku. Anna madekeiton hautua muutama minuutti kannen alla ja tarjoa ruisleivän kanssa.

    •Jos saat mätimateen, ota mätipussit talteen. Lypsä mäti pusseista astiaan. Vatkaa mätiä haarukalla sekä poista suonet ja kalvot. Pakasta mätiä vuorokausi, jonka jälkeen voit käyttää sen sulatuksen jälkeen. Mausta mäti suolalla ja valkopippurilla ja tarjoa esim. ruisleivällä sipulisilpun ja smetanan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    376 kcal
  • hiilihydraattia
    31.4 g
  • rasvaa
    6.4 g
  • proteiinia
    46.4 g
  • kuitua
    2.7 g
  • suolaa
    2.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Kirsi Salovaara

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta