KATSOMASI RESEPTIT
Lumikarpalot
GL
MA

Resepti: Maku-toimituksen blogi

Lumikarpalot

Resepti: Maku-toimituksen blogi

Lumikarpalot

Joulun helpoimmat karkit valmistuvat karpaloista ja tomusokerista. Nostalgiset lumikarpalot sopivat sellaisenaan napsittaviksi, jälkiruokien ja kakkujen koristeiksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Tee näin 30 min

30 min
  • Sulata karpalot niin, että ne ovat vielä aavistuksen kohmeisia sisältä. 

    Erottele valkuainen lasiin ja vatkaa sen rakenne rikki haarukalla.

    Mittaa 1/2 dl tomusokeria erilliseen kulhoon.

    Pudottele karpaloita muutama kerrallaan valkuaiseen. Nosta sieltä yksi kerrallaan kahden haarukan avulla tomusokeriin. Pyörittele karpaloa tomusokerissa haarukan kärjillä, kunnes marja muistuttaa pientä lumipalloa. Nosta se lautaselle kuivumaan. Tee näin kaikille karpaloille ja lisää tomusokeria kulhoon tarpeen mukaan.

    Jos mehu pyrkii vielä tomusokerikerroksen läpi, pyörittele karpalot vielä ennen tarjoilua tomusokerissa.

    Lumikarpalot säilyvät huoneenlämmössä viikon verran.  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    194 kcal
  • hiilihydraattia
    45.1 g
  • rasvaa
    0.3 g
  • proteiinia
    1.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    46.5 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta