Lounasleivät loimulohesta

Resepti: Maku 06/2011

Lou­nas­lei­vät loi­mu­lo­hes­ta

Resepti: Maku 06/2011

Lou­nas­lei­vät loi­mu­lo­hes­ta

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua viileässä vähintään vartin verran. Voitele leipäviipaleet ja leikkaa perunat oikein ohuiksi viipaleiksi. Rakenna ruokaisat lounasleivät latomalla perunaviipaleita ja kalaa leivälle. Valuta loimulohileipien päälle kastiketta ja koristele halutessasi tillillä. Tarjoa loimulohileipien lisänä piparjuurisnapsia tai kotikaljaa.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    314 kcal
  • hiilihydraattia
    25.2 g
  • rasvaa
    17.2 g
  • proteiinia
    14.2 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta