Lohiseljanka
MU
MA
GL

Resepti: Maku 02/2005

Lohiseljanka

Resepti: Maku 02/2005

Lohiseljanka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 40 min

40 min
  • Kuori ja paloittele porkkanat, selleri ja palsternakka. Halkaise purjo, huuhtele se ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja punasipuli. Kuori ja lohko perunat. Fileoi lohi tarvittaessa ja leikkaa filee kuutioiksi.

    Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä porkkanaa, selleriä, palsternakkaa, purjoa ja sipuleita hetki. Lisää kalaliemi, tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi, anna poreilla viitisen minuuttia ja lisää sitten perunat. Annan poreilla vielä viitisen minuuttia ja lisää kalapalat. Kun perunat ja kalat ovat kypsiä, lohiseljanka on valmis.

    Tarkista suola ja pippuri. •Tarjoa lohiseljankakeiton lisäkkeenä esimerkiksi silputtuja yrttejä, aiolia tai smetanaa, mustia ja vihreitä oliiveja tai hapankaalia.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    304 kcal
  • hiilihydraattia
    25.2 g
  • rasvaa
    15.2 g
  • proteiinia
    15.6 g
  • kuitua
    5.6 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

päivällinen


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

Kommentit (2)

  • 07.04.2012

    Vierailija

    100 kpl purjoa ???!!!!

  • 07.04.2012

    Juulia

    Hups, mittayksiköt merkataan alasvetopalkista, joten harvoin käy näin, että klikatessa tulee väärä mittayksikkö. Kiitos tarkkaavaisuudesta!

Kommentoi

Lisää suosikiksi

Tulosta