Lohipihvit

Resepti: Maku 07/2006

Lohipihvit

Resepti: Maku 07/2006

Lohipihvit

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Tee näin 20 min

20 min
  • Mittaa kaikki pihvien aineet kapeaan kulhoon tai monitoimikoneen kulhoon. Aja seos tasaiseksi sauvasekoittajalla tai monitoimikoneella.

    Kuumenna pannulla voita ja nosta massasta kukkurallisia ruokalusikallisia pannulle. Paista lohipihvit molemmin puolin kullanruskeiksi.

    Nauti lohipihvejä kylminä tai lämpiminä punajuuricouscousin kanssa. Purista pöydässä lohipihvien päälle hiukan sitruunaa.

    •Samalla ohjeella syntyvät myös broileripihvit, kun vaihdat lohen broilerin jauhelihaan. Et tarvitse tällöin monitoimikonetta tai sauvasekoitinta, kunhan silppuat kaikki aineet huolellisesti ennen niiden yhdistämistä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.7
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    236 kcal
  • hiilihydraattia
    3.4 g
  • rasvaa
    17.4 g
  • proteiinia
    16.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    1.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta