KATSOMASI RESEPTIT
Lohilaatikko – maukas arjen pelastaja
GL

Resepti: Maku 02/2007

Lohilaatikko – maukas arjen pelastaja

Resepti: Maku 02/2007

Lohilaatikko – maukas arjen pelastaja

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Munamaito

Tee näin 2 t 15 min

2 t 15 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 45 min
  • Halkaise ja huuhtele purjo. Viipaloi purjo ja kuoritut perunat. Poista kirjolohesta nahka ja ruodot, viipaloi kala.

    Lado purjo-, peruna-, kirjolohi- ja kylmäsavukirjolohiviipaleet sekä mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Jätä kerros perunaviipaleita pinnalle.

    Sekoita munamaito. Vatkaa munien rakenne rikki ja yhdistä kaikki aineet keskenään. Kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 1 t 45 min, kunnes perunat ovat kypsiä ja lohilaatikon pinta on kauniin ruskea. Peitä lohilaatikon pinta tarvittaessa leivinpaperilla kypsennyksen loppupuolella. Anna lohilaatikon vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    71 kcal
  • hiilihydraattia
    9.1 g
  • rasvaa
    1.9 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta