KATSOMASI RESEPTIT
Lohi-ramen
MA

Resepti: Maku 03/2017

Lohi-ramen

Resepti: Maku 03/2017

Lohi-ramen

Ramenkeittoa on lupa ryystää! Tässä japanilaisessa ramenkeitossa on maukas, limettinen liemi sekä munanuudeleita ja lohta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuumenna kasvisliemi ja currytahna kattilassa.

    Silppua kevätsipulit ja chili ja lisää ne kattilaan. Lisää mehu ja nuudelit. Keitä nuudelit kypsiksi, viitisen minuuttia.

    Leikkaa lohifilee neljään palaan. Mausta palat suolalla ja pippurilla.

    Paista lohi öljyssä pannulla nopeasti kauniin väriseksi ja rapeapintaiseksi.

    Annostele nuudelikeitto kulhoihin ja nosta liemen päälle lohiviipaleet. Viimeistele lohi-ramen silputulla korianterilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    285 kcal
  • hiilihydraattia
    45.2 g
  • rasvaa
    7 g
  • proteiinia
    9 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta