KATSOMASI RESEPTIT
Lohi-pinaattilasagne

Resepti: Maku 06/2016

Lohi-pi­naat­ti­la­sag­ne

Resepti: Maku 06/2016

Lohi-pi­naat­ti­la­sag­ne

Mehevä lohilasagne on täydellinen lohturuoka! Mascarpone, ricotta ja pinaatti saavat kaverikseen kirjolohta ja pestoa. Tuorelasagelevyistä herkku valmistuu nopeammin arki-illan pöytään.

ARVIOI
4.4

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

Pinaatti-juustokastike

Lisäksi

Vuokaan

Tee näin

  • Valmista lohilasagne näin:

    Leikkaa lohifilee ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja pyöräytä ne varovasti pestossa.

    Paista pinaattia kahdessa erässä öljyssä noin minuutin ajan. Mausta.

    Yhdistä ricotta, mascarpone, vesi, sitruunankuori ja -mehu. Lisää pinaatit.

    Voitele vuoka, nosta pastalevy (yksi pohjan kokoinen tai kaksi pienempää) vuoan pohjalle.

    Levitä päälle lohiviipaleita ja pinaatti-juustokastiketta. Kokoa kaksi seuraavaa kerrosta samoin, niin että päällimmäiseksi tulee kastiketta.

    Halkaise kirsikkatomaatit ja ripottele lasagnen päälle.

    Paista lohilasagnea 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

     

    Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    223 kcal
  • hiilihydraattia
    8.6 g
  • rasvaa
    16.9 g
  • proteiinia
    9.3 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

75% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin5
  • Helppo2
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 04.06.2017

    Vierailija

    Ei lohduttanut - pääsi itku! Näytti herkulta kuvassa, mutta maku oli pliisu - tein ohjeen mukaan. Aion tehdä tätä vielä, mutta tuunaten. Kalaan pitää saada lisää makua - pelkkä pesto ei piisaa. Ehkä kylmäsavulohta lisäksi, ehkä kapriksia, ehkä kunnon tomaattikastiketta lisäksi hapokkuutta antamaan, vahvempaa juustoa sekaan... tai jotain. Nyt jääkaapissa on neljä annosta mautonta ruokaa odottamassa. Tuntuu, että hyvät aineet meni hukkaan :(

    • 27.05.2017

      Vierailija

      Pestoa voisi olla paljon vähemmän

      • Ei maistunut
      • Helppo
      • Onnistuin

      Kommentoi

      Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

      Lisää aiheesta: Italia

      Lisää suosikiksi

      Tulosta