KATSOMASI RESEPTIT
Lohi-paahtojuuressalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2011

Lohi-paah­to­juu­res­sa­laat­ti

Resepti: Maku 05/2011

Lohi-paah­to­juu­res­sa­laat­ti

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Pese perunat mahdollisimman puhtaiksi. Leikkaa ne puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuori lanttu, punasipuli ja porkkanat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
    Sekoita ainekset keskenään kulhossa. Lisää öljy, riivitty rosmariini ja mausteet. Kaada ainekset leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
    Viipaloi kylmäsavulohi ja lohko sitruuna.
    Levitä kypsä peruna-juuressalaatti lämmitetylle tarjoiluvadille. Nosta päälle kylmäsavulohta, sitruunalohkoja, rucolan lehtiä ja kapriksia. Tarjoa lohi-paahtojuuressalaatti heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    88 kcal
  • hiilihydraattia
    8.6 g
  • rasvaa
    4.1 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: It­se­näi­syys­päi­vä

    Lisää suosikiksi

    Tulosta