KATSOMASI RESEPTIT
Lohi-crostinit piparjuurikastikkeella

Resepti: Fanni & Kaneli

Lohi-crostinit pi­par­juu­ri­kas­tik­keel­la

Resepti: Fanni & Kaneli

Lohi-crostinit pi­par­juu­ri­kas­tik­keel­la

Helpot lohileipäset ovat upeat tarjottava piparjuurella maustetun kastikkeen kanssa. Koristele crostinit vesikrassin lehdillä tai yrteillä!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Leikkaa patonki siivuiksi. Paahda patonkisiivut aavistuksen rapeiksi 200-asteissa uunissa muutaman minuutin ajan. Anna jäähtyä.

    Laita leipäsiivujen päälle lohisiivut. Voit käyttää graavi- tai kylmäsavulohta.

    Sekoita kastikkeen ainekset. Lusikoi kastiketta lohen päälle.

    Koristele leivät vesikrassilla tai muilla tuoreilla yrteillä ja rucolan lehdillä. Rouhi päälle halutessasi mustapippuria myllystä.

     

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    304 kcal
  • hiilihydraattia
    4.2 g
  • rasvaa
    30 g
  • proteiinia
    3.5 g
  • kuitua
    0.5 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta