KATSOMASI RESEPTIT
Litulaukkakääröt
GL
MU

Resepti: Maku 04/2016

Li­tu­lauk­ka­kää­röt

Resepti: Maku 04/2016

Li­tu­lauk­ka­kää­röt

Valkosipuliarominen litulaukka käärityy hauskoiksi vihreiksi rulliksi. Jogurttinen täyte on raikas ja tekee rullista ihania kesänaposteltavia.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 12 t 30 min

12 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Valmista litulaukkakääröt näin:

    Aloita täytteestä. Huuhdo ja hienonna litulaukan lehdet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Rouhi pähkinät. Sekoita täytteen kaikki ainekset keskenään. Kaada seos siivilävaatteen päälle lävikköön tai suodatinpussilla vuorattuun kahvinsuodattimeen. Nosta lävikkö tai suodatin kulhon tai mukin päälle ja anna täytteen valua seuraavaan päivään.

    Sekoita täyte tasaiseksi.

    Huuhtele ja kuivaa litulaukan lehdet. Levitä ne ruotipuoli ylöspäin työlaudalle. Lusikoi lehdille pari teelusikallista täytettä ja kääräise kaalikääryleen tapaan rullaksi.

    Säilytä litulaukkakääröt jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Tarjoa pikkupurtavana tai pääruokien lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    64 kcal
  • hiilihydraattia
    3.6 g
  • rasvaa
    3.8 g
  • proteiinia
    3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Juhannus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta