KATSOMASI RESEPTIT
Linssipyörykät ja harissakastike

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Linssipyörykät ja harissakastike

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Linssipyörykät ja harissakastike

Herkulliset linssipyörykät ovat sopivasti tulisia!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Huuhtele ja valuta linssit hyvin. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää keitinveteen kasvisliemikuutio. Kaada linssit lävikköön ja valuta hyvin.

    Laita kulhoon keitetyt linssi, hienonnettu valkosipuli, hienonnettu lehtipersilija, harissa chilitahna ja mausteet. Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi massaksi.

    Sekoita joukkoon korppujauhot ja anna massan jähmettyä jääkaapissa noin 30 min. Valmista harissakastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa kunnes linssipyörykät ovat valmiita.

    Pyöritä massasta pieniä linssipyöryköitä ja nosta ne leivinpaperilla peitetylle pellille.

    Paista linssipyöryköitä uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä.

    Tarjoile linssipyörykät harissakastikkeen ja esim. lehtikaalisipsien kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    12.2 g
  • rasvaa
    3.5 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

linssi, kasvisruoka


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta