KATSOMASI RESEPTIT
Linssi-tomaattisalaatti
GL
MU

Resepti: Maku 01/2017

Linssi-to­maat­ti­sa­laat­ti

Resepti: Maku 01/2017

Linssi-to­maat­ti­sa­laat­ti

Marinoi linssit makeiksi ja paahda tomaatit juhlakelpoisiksi. Sinihomejuusto viimeistelee salaatin.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Uunitomaatit

Marinoidut linssit

Lisäksi

Tee näin 38 min

38 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
8 min
  • Aloita salaatin valmistelu tarjoilua edeltävänä päivänä. Pese, puolita ja asettele tomaatit leivinpaperin päälle pellille. Valuta päälle öljyä ja ripottele timjamia ja suolaa. Anna tomaattien paahtua 100-asteisessa uunissa 8 tuntia.

    Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta linssit.

    Sekoita öljy, viinietikka ja mausteet lämpimiin linsseihin. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Lisää linssien joukkoon. Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.

    Sekoita tarjoilupäivänä linssien joukkoon tomaatit, murusteltu sinihomejuusto ja timjami.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    497 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    53.7 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    7.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta