Lindströminpihvit
MA

Resepti: Maku 05/2009

Lind­strö­min­pih­vit

Resepti: Maku 05/2009

Lind­strö­min­pih­vit

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

10 annosta

Lisäksi

Tee näin 40 min

40 min
  • Sekoita vesi ja korppujauhot, anna turvota muutama minuutti. Lisää hienonnettu sipuli, pieneksi pilkotut punajuuret, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    Muotoile taikinasta 8–10 pihviä. Paista lindströmin pihvit molemmin puolin öljyssä paistinpannulla.

    Viipaloi sipulit ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

    Tarjoa lindströminpihvit paistetun sipulin, kapristen ja keitettyjen perunoiden kanssa.

VINKKI

Mausta ja väritä ruokia kasviksilla. Jauhelihapihvit muuntuvat lindströminpihveiksi punajuuren avulla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    140 kcal
  • hiilihydraattia
    13.3 g
  • rasvaa
    4.9 g
  • proteiinia
    10.1 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta