KATSOMASI RESEPTIT
Limetti-valkosuklaaposset
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Limetti-val­ko­suklaa­pos­set

Resepti: Maku 02/2017

Limetti-val­ko­suklaa­pos­set

Helppo limettiposset valmistuu ilman liivatetta, sillä sitrusmehun hapokkuus hyydyttää kerman.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 5 t 20 min

5 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
5 t
  • Mittaa kerma ja sokerit pinnoitettuun kattilaan.

    Kuumenna seos kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti koko ajan sekoittaen, kunnes sokeri on liuennut. Nosta kattila liedeltä.

    Rouhi valkosuklaa ja lisää se kuumaan kermaan. Sekoita, kunnes valkosuklaa on liuennut.

    Lisää lopuksi limettimehu.

    Kaada seos jälkiruokamaljoihin tai pieniin laseihin. Peitä ja nosta jääkaappiin hyytymään yön ajaksi tai vähintään 5 tunniksi.

    Koristele annokset limetinkuorella, valkosuklaarouheella tai pääsiäisrakeilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    328 kcal
  • hiilihydraattia
    22.6 g
  • rasvaa
    25.4 g
  • proteiinia
    2.3 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    78.8 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta