KATSOMASI RESEPTIT
Lihapullavuoka uunissa
GL

Resepti: Maku 01/2017

Lihapullavuoka uunissa

Resepti: Maku 01/2017

Lihapullavuoka uunissa

Nerokas one pot -lihapullapannu pelastaa kiireisen arki-illan, sillä sen valmistelu vie vain 15 minuuttia ja uuni hoitaa loput. 

ARVIOI
4.4

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Lihapullataikina

Lisäksi

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Valmista lihapullavuoka uunissa näin:

    Mittaa riisi uunivuokaan. Purista appelsiineista mehut (noin 2 dl) kulhoon. Lisää tomaattimurska, murusteltu liemikuutio, balsamiviinietikka ja mausteet. Kumoa neste riisin päälle.

    Lisää jauhelihan sekaan mausteet ja sekoita hyvin. Pyöritä massasta noin 16 pyörykkää ja nosta ne vuokaan nesteen peitossa olevien riisien päälle.

    Nosta vuoka 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi. Laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä toiset 20 minuuttia.

    Ripottele valmiin lihapullavuoan päälle hienonnettua persiljaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    98 kcal
  • hiilihydraattia
    5.2 g
  • rasvaa
    5.7 g
  • proteiinia
    6.1 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (6)

67% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo4
  • Hurmasin vieraat1
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • Todella hyvää! Tulen tekemään toistekin.

    • 14.04.2017

      Vierailija

      Tein uuden, muokatun ohjeen mukaan ja kaikille perheestämme maistui varsin hyvin. Voisin tehdä uudelleenkin :)

      • 04.04.2017

        Vierailija

        Ohjeen mukaan tein, jättäen ylimääräisen sulan pois, mutta ei osunut meidän makuumme.

        • Ei maistunut
        • 03.04.2017

          Vierailija

          Kenen kehittämä ohje?Aivan hirveä.Kitkerä,suolainen.Oliko tämä joku viikon suosikki lähiaikoina?Kyllä meni aineet hukkaan.Ostan aina Maku-lehden irtonumeron,mutta harvoin teen mitään reseptejä.Ja ne,mitä olen kokeillut ovat harvoin hyvänmakuisia.Joskus tehnyt lakkiaisiin lehden ohjeella kevään numerosta nimenomaan teemaan sopivaa tarjoilua ja niin susia tullut.Mennyt hukkaan paljon esim. katkarapuja .

          • Kiitos palautteestasi. Olen tosi pahoillani, että raaka-aineita on mennyt hukkaan ja ruoka ei ole onnistunut. Muokkasin nyt palautteesi jälkeen ohjeen suolamäärää pienemmäksi, joten resepti on nyt toimivampi. Mikä toinen ohje sinulla on mennyt pieleen? Testaamme ja tarkistamme kaikki reseptit monesti vielä useampaan kertaan ennen julkaisua, että ne toimivat. Inhimillisiä virheitä kuitenkin sattuu meillekin täällä välillä ja jos jossakin on vika, niin haluamme kyllä heti tietää sen. Toivottavasti kuitenkin innostut jatkossa vielä kokeilemaan Maku-reseptejä!

        Lisää kommentteja (2)

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää suosikiksi

        Tulosta