KATSOMASI RESEPTIT
Lihapullatikut
GL
MU

Resepti: Maku 03/2017

Lihapullatikut

Resepti: Maku 03/2017

Lihapullatikut

Söpö cocktailtikku kokoaa yhteen juustohampurilaisen maut. Pujottele tikkuun tomaattia, parmesaanilihapullia, cheddaria ja suolakurkkua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

20 kpl

Lihapullataikina

Tikkuihin

Muut ainesosat

  • cocktailtikkuja

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista lihapullat. Kuori ja silppua sipulit mahdollisimman hienoksi. Kuullota sipulit pannulla voissa.

    Sekoita jauheliha, jäähtynyt sipuliseos, parmesaani ja mausteet kulhossa. Vaivaa ainekset käsin tasaiseksi massaksi.

    Pyörittele massa kostutetuin käsin pienehköiksi pulliksi leivinpaperin päälle pellille.

    Paista lihapullia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voit myös paistaa ne pannulla.

    Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku. Leikkaa juustosta pieniä neliöitä.

    Kokoa minit juustoburgerit. Sujauta jokaiseen cocktailtikkuun lihapulla, pinaatinlehti, suolakurkkuviipale, juustopala ja tomaatinpuolikas. Tarjoa halutessasi lisäksi ketsuppia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    126 kcal
  • hiilihydraattia
    3 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    4.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Yli­op­pi­las­juh­lat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta