Liha-makaronilaatikko

Resepti: Maku 01/2011

Li­ha-ma­ka­ro­ni­laa­tik­ko

Resepti: Maku 01/2011

Li­ha-ma­ka­ro­ni­laa­tik­ko

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

6 annosta

Munamaito

Tee näin

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannussa ja lisää sipuli. Kuullota sekoitellen ja siirrä lautaselle. Lisää jauheliha kuumalle pannulle ja paahda kypsäksi. Lisää joukkoon sipulit. Sekoita jauhelihaseos makaronien joukkoon. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää maito ja mausteet. Kaada muna-maitoseos vuokaan. Paista liha-makaronilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunti. •Liha-makaronilaatikon pinnalle voit raastaa juustonkannikoita.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    381 kcal
  • hiilihydraattia
    35 g
  • rasvaa
    17.2 g
  • proteiinia
    21.2 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta