KATSOMASI RESEPTIT
Lettuvartaat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Lettuvartaat

Resepti: Perinneruokaa prkl

Lettuvartaat

Kesä, mansikat ja letut kuuluvat kiistatta yhteen. Vielä mukaan vähän suklaatahnaa niin juhannuksen aamiaisherkku on valmis!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
5 min
  • Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin 15 minuuttia. Paista taikinasta noin 6-8 isoa lettua.

    Anna lettujen jäähtyä ja levitä sitten jokaisen päälle noin ruokalusikallinen nutellaa. Rullaa tiiviiksi kääröiksi ja leikkaa jokainen lettu kuuteen osaan.

    Laita vartaisiin vuorotellen mansikka ja letturulla. Koristele halutessasi vielä suklaakastikkeella.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    312 kcal
  • hiilihydraattia
    65.9 g
  • rasvaa
    1.1 g
  • proteiinia
    8.4 g
  • kuitua
    3 g
  • suolaa
    3.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta