KATSOMASI RESEPTIT
Leijonadippi
GL
MU

Resepti: Maku 06/2016

Leijonadippi

Resepti: Maku 06/2016

Leijonadippi

Rrräyh miten hyvä leijonadippi! Helppo lasten synttärien naposteltava syntyy kasvistikuista ja lasten makuun sekoitetusta sileästä dippikastikkeesta. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Valmista leijonadippi näin:

    Sekoita dippikastikkeen ainekset keskenään. Siirrä peitettynä jääkaappiin maustumaan.

    Huuhtele kasvikset. Kuori porkkanat ja leikkaa ne kapeiksi tikuiksi.

    Leikkaa kurkku ja paprikat porkkanatikkujen kokoisiksi paloiksi.

    Asettele dippi kulhossa pyöreän vadin keskelle.

    Sommittele eriväriset kasvikset leijonanharjaksi dippikulhon ympärille.

    Jos haluat, voit sommitella kasviksista dipin päälle leijonan nenän ja silmät.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    40 kcal
  • hiilihydraattia
    4.5 g
  • rasvaa
    1.5 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Lasten synttärit

    Lisää suosikiksi

    Tulosta