KATSOMASI RESEPTIT
Lehtikaali-lohipasta
MU

Resepti: Maku 07/2016

Lehtikaali-lohipasta

Resepti: Maku 07/2016

Lehtikaali-lohipasta

Kylmäsavulohipasta piristyy ihanan vihreällä lehtikaalilla. Kruunaa helppo lehtikaali-lohipasta raastetulla parmesaanilla.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista lehtikaali-lohipasta näin:

    Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1 dl pastan keitinlientä talteen.

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista paksut lehtiruodit ja suikaloi lehdet.

    Kuullota valkosipulia minuutti öljyssä paistokasarissa ja lisää lehtikaalit. Kääntele lehtikaalia, kunnes se pehmenee. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

    Valuta pasta ja sekoita kaaliseoksen joukkoon. Lisää keitinliemi.

    Leikkaa lohi paloiksi ja nosta pastan päälle.

    Raasta lehtikaali-lohipastan pinnalle parmesaania.

VINKKI

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    230 kcal
  • hiilihydraattia
    32.2 g
  • rasvaa
    8 g
  • proteiinia
    6.7 g
  • kuitua
    2.1 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pasta

    Lisää suosikiksi

    Tulosta