Lampaanpaisti ja hunajaiset omenat (Cordero ternasco asado con manzana a la miel)
MU
MA
GL

Resepti: Maku 05/2011

Lampaanpaisti ja hunajaiset omenat (Cordero ternasco asado con manzana a la miel)

Resepti: Maku 05/2011

Lampaanpaisti ja hunajaiset omenat (Cordero ternasco asado con manzana a la miel)

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin 4 t

4 t
{
AKTIIVINEN
1 t
PASSIIVINEN
3 t
  • Poista paistista kalvot ja näkyvä rasva. Hiero mausteet lihan pintaan. Nosta paisti kattilaan ja kaada päälle vesi. Lisää joukkoon kasvikset ja mausteet. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 3 tuntia. Käännä paisti muutaman kerran kypsymisen aikana. Nosta paisti uunivuokaan (säästä liemi), peitä foliolla ja siirrä 150-asteiseen uuniin odottamaan tarjoilua. Pese omenat ja poista siemenkodat omenaporalla, mutta älä kuori. Leikkaa omenat viipaleiksi ja kuivaa leikkuupinnat talouspaperilla. Kuumenna öljy paistinpannulla. Paista omenat molemmin puolin muutamassa erässä. Nosta renkaat laakeaan astiaan. Valuta päälle hunaja ja pirskottele päälle sitruunamehua. Valmista kastike. Kaada kattilaan siivilöityä keitinlientä. Lisää omena ja inkivääri. Keita seosta, miedolla lämmöllä, kunnes omena on soseutunut (noin 10 minuuttia). Tarkista maku. Leikkaa lampaanpaisti viipaleiksi. Kokoa annoksiin vuorotellen lihaa ja hunaja-omenoita. Pirskota päälle kastiketta ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla.

VINKKI

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    723 kcal
  • hiilihydraattia
    21.8 g
  • rasvaa
    48.1 g
  • proteiinia
    50.9 g
  • kuitua
    3.1 g
  • suolaa
    3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

Andalusia


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta