Lampaankääpäsalaatti
MU

Resepti: Maku 04/2008

Lam­paan­kää­pä­sa­laat­ti

Resepti: Maku 04/2008

Lam­paan­kää­pä­sa­laat­ti

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
  • Sekoita ensin kastikeainekset ja anna maustua salaatin valmistamisen ajan.

    Huuhtele ja valuta salaatinlehdet. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja silppua basilika. Revi salaatti kulhoon, lisää kurkku, basilika ja juustolastut.

    Kuumenna pannu, lisää öljy ja lampaankäävät. Paahda sienet kauniin keltaisiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla ja ripottele salaatin päälle.

    Kuumenna pannu uudelleen, lisää öljy ja valkosipuli. Leikkaa tai revi leipä paloiksi ja lisää pannulle. Anna paahtua, mutta varo, ettei valkosipuli pääse palamaan.

    Lisää leipäpalat lampaankääpäsalaatin joukkoon ja pöyhäise kevyesti sekaisin.

    Tarjoa salaatinkastike erikseen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    268 kcal
  • hiilihydraattia
    15.7 g
  • rasvaa
    18.7 g
  • proteiinia
    8.7 g
  • kuitua
    4.2 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, kasvis, Sienet


Laatinut:

Kuva:

Uzi Varon

Kommentit (2)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Lisää aiheesta: Sienet

Lisää suosikiksi

Tulosta