KATSOMASI RESEPTIT
Lampaanfileesalaatti ja inkiväärikastike
GL
MU

Resepti: Maku 02/2017

Lam­paan­fi­lee­sa­laat­ti ja in­ki­vää­ri­kas­ti­ke

Resepti: Maku 02/2017

Lam­paan­fi­lee­sa­laat­ti ja in­ki­vää­ri­kas­ti­ke

Lammassalaatin juju on raikas inkiväärikastike. Malta jättää fileet ihanan punertaviksi. Luksussalaatti sopii juhlaan. Lampaanfileet saavat upean vivahteen inkiväärikastikkeesta ja verigreipistä.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Hiero lihoihin suola, timjami ja mustapippuri. Anna niiden maustua huoneenlämmössä tunti.

    Mittaa kastikkeen ainekset kannelliseen purkkiin. Ravista sekaisin ja jätä odottamaan.

    Huuhtele ja linkoa salaatit. Revi rapea salaatti pienemmiksi paloiksi ja käytä vuonankaali sellaisenaan. Siirrä salaatit tarjoiluvadille.

    Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Kuori verigreippi hedelmälihaa myötäillen. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

    Paista lampaanfileet voi-öljyseoksessa pinnaltaan kauniin värisiksi ja sisältä punertaviksi. Paistoaika on noin 2 minuuttia/puoli.

    Kääri lihat folioon ja anna vetäytyä viisi minuuttia.

    Leikkaa liha terävällä veitsellä vinoviipaleiksi. Sommittele lihaviipaleet ja pähkinät salaatin päälle. Valuta päälle kastike. Tarjoa heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    321 kcal
  • hiilihydraattia
    5.4 g
  • rasvaa
    31.2 g
  • proteiinia
    5.6 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    3.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Pääsiäinen

    Lisää suosikiksi

    Tulosta