KATSOMASI RESEPTIT
Lämmin kvinoa-mifusalaatti
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Lämmin kvinoa-mifusalaatti

Resepti: Maku 07/2016

Lämmin kvinoa-mifusalaatti

 Mietitkö, mihin käyttää Mifua? Testaa värikäs mifusalaatti, joka saa raikkautta granaattiomenansiemenistä ja lisää ruokaisuutta kvinoasta.

ARVIOI
4.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

Tee näin 20 min

20 min
  • Valmista lämmin kvinoa-mifusalaatti näin:

    Huuhtele kvinoa ja keitä se kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, noin 15 minuuttia. Mausta öljyllä ja pippurilla.

    Kuori ja suikaloi sipuli. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Ota talteen myös irtoava mehu.

    Kuullota sipulit öljyssä pannulla. Kumoa ne kvinoan joukkoon.

    Paista mifu-rakeita pannulla, kunnes ne ruskistuvat hiukan.

    Hienonna lehtipersilja.

    Yhdistä kaikki ainekset.

    Mausta mifusalaatti granaattiomenamehulla.

VINKKI

Kuvassa käytetyt astiat Finnish Design Shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    94 kcal
  • hiilihydraattia
    10.5 g
  • rasvaa
    3.1 g
  • proteiinia
    5.8 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta