KATSOMASI RESEPTIT
Lammasta ruotsalaisittain
MU

Resepti: Minna Nevalainen

Lammasta ruot­sa­lai­sit­tain

Resepti: Minna Nevalainen

Lammasta ruot­sa­lai­sit­tain

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 50 min

1 t 50 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 20 min
  • Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Nosta liha kokonaisena kattilaan ja kaada joukkoon vettä sen verran, että se lähes peittyy.
    Lisää veteen suolaa ja pippuria ja anna lihan kypsyä liemessä reilun tunnin ajan. Ota keittämisen aikana pinnalle kertyvä vaahto kauhalla pois.
    Jäähdytä liha ja leikkaa se noin 3 sentin paksuisiksi suikaleiksi.
    Leikkaa sipulit ja porkkana renkaiksi, herkkusienet lohkoiksi ja kesäkurpitsa puolikkaiksi. Kuullota sipuleita ja porkkanoita hetki paistokasarissa. Lisää herkkusienet ja kesäkurpitsat ja jatka kuullottamista.
    Lisää lihasuikaleet ja muut ainekset lukuun ottamatta yrttejä ja anna kastikkeen muhia, kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.
    Mausta kastike silputuilla yrteillä ja nosta tarjolle. Tarjoa lammaskastikkeen kanssa lohkoperunoita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    112 kcal
  • hiilihydraattia
    1.8 g
  • rasvaa
    7.3 g
  • proteiinia
    8.3 g
  • kuitua
    0.7 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton, Ruotsi


Laatinut:

Kuva:

Joonas Brandt

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Ruotsi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta