KATSOMASI RESEPTIT
Lammas-flatbread
MU

Resepti: Maku 04/2017

Lammas-flatbread

Resepti: Maku 04/2017

Lammas-flatbread

Trendikäs flatbread valmistuu kesäaikaan helposti grillissä. Karitsanjauhelihatäytteen viimeistelee kreikkalainen jogurtti ja hunaja.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Taikina

Voiteluun

Täyte

Tarjoiluun

Tee näin

  • Murenna hiiva haaleaan veteen. Lisää suola, sokeri ja öljy.

    Alusta jauhot taikinaan ja vaivaa kimmoisaksi. Kohota noin tunti.

    Ruskista jauheliha. Lisää kuoritut ja silputut sipulit ja anna niiden saada väriä. Lisää mausteet ja siirrä pannu pois levyltä.

    Kumoa taikina leivonta-alustalle ja jaa se neljäksi palaksi. Taputtele ja venyttele taikinapalat jauhojen avulla soikioiksi levyiksi.

    Voitele levyjen alapuoli öljyllä ja levitä päälle täyte.

    Grillaa flatbreadit parilalla tai ritilällä. Viimeistele jogurtilla, hunajalla ja öljyllä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    251 kcal
  • hiilihydraattia
    36.7 g
  • rasvaa
    8.3 g
  • proteiinia
    6.9 g
  • kuitua
    6.6 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Grillaus

    Lisää suosikiksi

    Tulosta