KATSOMASI RESEPTIT
Laku-valkosuklaacookies

Resepti: Lunni leipoo

Laku-val­ko­suklaacoo­kies

Resepti: Lunni leipoo

Laku-val­ko­suklaacoo­kies

Sitkeät cookiet maistuvat trendikkäältä lakulta ja valkosuklaalta. Reilun kokoiset sattumat kekseissä lisäävät sitkeää purutuntumaa. Hurmaa näillä jokainen keksin ystävä!

ARVIOI
4.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Ota voi ajoissa huoneenlämpöön.

    Vatkaa pehmeä voi sokereiden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi, muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon muna ja vatkaa huolellisesti. Lisää vaniljauute halutessasi.

    Yhdistä kulhossa jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda. Vatkaa kuivat aineet vaahdon joukkoon juuri ja juuri sekaisin.

    Rouhi valkosuklaa ja pilko lakut pienemmiksi. Lisää valkosuklaa ja lakut, kääntele lastan avulla pohjia myöten sekaisin.

    Ota taikinasta reilun ruokalusikallisen kokosia könttejä, asettele ne leivinpaperille muutaman sentin välein. Laita jääkaappiin viilenemään hetkeksi.

    Laita sillä välin uuni lämpenemään 190 asteeseen. Paista keksejä n. 10 minuutin ajan uunin keskitasolla tai kunnes ne ovat kohonneita ja saaneet väriä reunoille.

    Laita jäähtymään ritilälle.

    Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    442 kcal
  • hiilihydraattia
    54.3 g
  • rasvaa
    22.5 g
  • proteiinia
    5.5 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

cookiet, valkosuklaa, laku


Kommentit (3)

100% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta