KATSOMASI RESEPTIT
Lakritsainen mansikka-raparperipaistos

Resepti: Perinneruokaa prkl

Lakritsainen mansikka-ra­par­pe­ri­pais­tos

Resepti: Perinneruokaa prkl

Lakritsainen mansikka-ra­par­pe­ri­pais­tos

Lisää mansikka-raparperipaistoksen joukkoon pussillinen pehmeää lakritsia ja saat herkullisen jälkiruuan. Tarjoile paistoksen kanssa kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

taikina

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Perkaa mansikat. Kuori ja pilko raparperi. Lisää niihin sokeri, perunajauhot ja lakritsit.

    Sekoita hyvin ja kaada seos vuokaan.

    Valmista taikina yhdistämällä kaurahiutaleet, vehnäjauho ja sokeri.

    Lisää voisula ja sekoita taikina.

    Murustele taikinaa mansikoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    358 kcal
  • hiilihydraattia
    41.5 g
  • rasvaa
    19.2 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta