KATSOMASI RESEPTIT
Lähi-idän lammasvuoka
GL
MU

Resepti: Maku 06/2016

Lähi-idän lammasvuoka

Resepti: Maku 06/2016

Lähi-idän lammasvuoka

 Lähi-idän lammasvuoan jujuna ovat ihanat mausteet ja kunnon määrä juureksia. Nosta juurekset pääosaan tähän mehevään uuniruokaan ja käytä vahvanmakuista lampaanlihaa höysteen tapaan.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista Lähi-idän lammasvuoka näin:

    Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi. Pese ja puolita perunat. Levitä kasvikset öljyttyyn uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja hunajaa. Mausta suolalla.

    Kypsennä kasviksia 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä ja kauniin paahteisia.

    Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista sipuli kullanruskeaksi, mausta soijatilkalla ja nosta pois pannulta.

    Paahda seuraavaksi jauheliha pannulla kunnolla ruskeaksi. Lisää mausteet, balsamico ja hunaja.

    Kaada kuuma jauheliha juuresten päälle. Lisää pinnalle reilusti yrttisilppua ja murenna pinnalle fetajuustoa.

    Tarjoa Lähi-idän lammasvuoka suoraan uunivuoasta paistettujen sipulirenkaiden kanssa. 

VINKKI

 Voit käyttää ruokaan perunoiden ohella yhtä, kahta tai kolmea juureslaatua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    100 kcal
  • hiilihydraattia
    10.1 g
  • rasvaa
    4.7 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta