KATSOMASI RESEPTIT
Kyssäkaalisipsit
GL
MA
MU

Resepti: Maku 06/2016

Kys­sä­kaa­li­sip­sit

Resepti: Maku 06/2016

Kys­sä­kaa­li­sip­sit

Viipaloi ja paahda kyssäkaali rapsakoiksi kyssäkaalisipseiksi. Kevyemmät juuressipsit valmistuvat uunissa ja ovat loistavia naposteluun tai keiton pinnalle. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista kyssäkaalisipsit näin:

    Pese ja leikkaa kaali kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Kääntele kaalit öljyssä ja levitä ne leivinpaperin päälle pellille.

    Paista 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes sipsit ovat rapeita. Mausta kyssäkaalisipsit suolalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    111 kcal
  • hiilihydraattia
    3.7 g
  • rasvaa
    10.6 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta