KATSOMASI RESEPTIT
Kyssäkaaliraastepihvit

Resepti: Maku 06/2016

Kys­sä­kaa­li­raas­te­pih­vit

Resepti: Maku 06/2016

Kys­sä­kaa­li­raas­te­pih­vit

Raasta kyssäkaali kasvispihveihin ja lopputulos on ihanan mehevä! Näissä kyssäkaalipihveissä on lämmin intialainen maku. 

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

Tee näin 30 min

30 min
  • Valmista kyssäkaalipihvit näin:

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulisilppu, juustokumina, garam masala, curry ja kurkuma. Kuullota sipuli pehmeäksi. 

    Sekoita korppujauho- ja sipuliseos kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla ja hunajalla tai siirapilla.

    Kuumenna lettupannulla kerrallaan pieni määrä voita ja öljyä. Lusikoi päälle kaaliseosta. Paista pihvit kypsiksi keskilämmöllä molemmin puolin. Paistoaika on noin 4 minuuttia/puoli.

    Kyssäkaalipihvien lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi mangochutney ja pelkkä jogurtti tai kurkkuraita.  

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    147 kcal
  • hiilihydraattia
    10.2 g
  • rasvaa
    10.1 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

kasvispihvi


Laatinut:

Kuva:

Timo Pyykkö

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta