KATSOMASI RESEPTIT
Kylmäsavutofua kookoskastikkeessa ja papupastaa

Resepti: Terveen hyvää

Kylmäsavutofua koo­kos­kas­tik­kees­sa ja papupastaa

Resepti: Terveen hyvää

Kylmäsavutofua koo­kos­kas­tik­kees­sa ja papupastaa

Vegaaninen, viljaton ja maidoton pasta lainaa makuja itämaisista ruoista. Ei kookoksen vihaajille!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

2 annosta

Muut ainesosat

  • 100 g edamame-mungpaputagliatellea tai muuta pastaa

Tee näin 20 min

20 min
  • Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota hienonnettua sipulia, kunnes se on läpikuultavaa. Lisää isoiksi paloiksi lohkottu tofu ja ruskista kevyesti. Sekoita kookosmaitotölkkiä huolella ja lisää puolet sen sisällöstä pannulle, samoin tomaattipyre ja hienonnettu inkivääri. Keitä kasaan keskilämmöllä noin 5-7 minuutin ajan. Lisää puolikkaan limen mehu ja hienonnettu chili. Sekoita, lisää pinnalle hakattu korianteri (älä enää sekoita yrttejä pohjalle) ja tarjoile ohjeen mukaan keitetyn pastan, limelohkojen ja chilirenkaiden kanssa. Ripottele päälle vähän sormisuolaa ja rouhi maun mukaan mustapippuria.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    251 kcal
  • hiilihydraattia
    2.6 g
  • rasvaa
    26.3 g
  • proteiinia
    1.9 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    31 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vegaaninen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta