Kylmäsavulohi-herkkusienikastike
MU
GL

Resepti: Maku 01/2005

Kyl­mä­sa­vu­lo­hi-herk­kusie­ni­kas­ti­ke

Resepti: Maku 01/2005

Kyl­mä­sa­vu­lo­hi-herk­kusie­ni­kas­ti­ke

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

15 min
  • Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä sipulisilppu. Viipaloi herkkusienet ja lisää nekin pannulle. Lisää joukkoon suikaloitu kylmäsavulohi, konjakki, kerma ja tomaattipyree. Käännä liesi pois päältä.

    Anna kastikkeen muhia hetki jälkilämmöllä, ripottele sekaan muskottipähkinää ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla. Tarjoile kylmäsavulohi-herkkusienikastike keitettyjen perunoiden tai pastan kanssa. Kata pöytään sitruunan lohkoja ja purista mehua kastikkeen päälle juuri ennen ruokailua.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    490 kcal
  • hiilihydraattia
    5.1 g
  • rasvaa
    40.3 g
  • proteiinia
    21.6 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    4.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Minna Talka

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta