KATSOMASI RESEPTIT
Kvinoasalaattitäytteiset avomaankurkut
GL
MA
MU

Resepti: Maku 05/2016

Kvi­noa­sa­laat­ti­täyt­tei­set avomaankurkut

Resepti: Maku 05/2016

Kvi­noa­sa­laat­ti­täyt­tei­set avomaankurkut

Täytetyt avomaankurkut ovat ihanan raikas kesäruoka! Karpaloilla ja greipillä piristetty kvinoasalaatti lusikoidaan koverrettujen kurkkujen koloihin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Huuhtele kvinoa tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä. Valuta siivilässä ja anna jäähtyä.

    Huuhtele ja halkaise kurkut. Koverra sisukset pois, niin että kurkkuun mahtuu täytettä.

    Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Lisää jäähtyneeseen kvinoaan karpalot ja öljy. Poista greipistä kuoret ja valkoiset kalvot, leikkaa viipaleiksi. Yhdistä kaikki ainekset.

    Täytä avomaankurkut kvinoasalaatilla.

    * Kuvassa näkyvät myös raikkaat itusalsalla täytetyt salaattiveneet.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    47 kcal
  • hiilihydraattia
    4.2 g
  • rasvaa
    2.5 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta