KATSOMASI RESEPTIT
Kvinoa-porkkanapihvit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kvinoa-porkkanapihvit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Kvinoa-porkkanapihvit

Mehevät kvinoa-porkkanapihvit maistuvat koko perheelle.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
45 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja paloittele porkkanat. Keitä porkkanat kypsiksi ja kaada keitinvesi pois. Soseuta porkkanat sauvasekoittimella.

    Sekoita keitetty kvinoa, porkkanasose, kananmunat ja korppujauhot. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli ja lehtipersilija sekä mausteet. Anna taikinan turvota 15min.

    Valmista fetakastike murustamalla feta turkkilaisenjogurtin joukkoon. Lisää sitruunanmehi, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa pihvien paistamisen ajan.

    Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Laita taikinaa 2 rkl pannulle ja muotoile pihviksi. Paista pihvit keskilämmöllä molemmilta puolilta kullanruskeiksi.

    Tarjoile kvinoa-porkkanapihvit salaatin ja fetakastikkeen kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    120 kcal
  • hiilihydraattia
    17.3 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    2.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta